روزشمار فتنه ۸۸/ 27 خرداد
درخواست مجمع روحانیون برای برگزاری راه‌پیمایی/ شناسایی ضارب حجاریان در بین هواداران موسوی/ ایده طنزآلود کروبی

سعید عسگر ضارب سعید حجاریان در جریان آشوب‌های خیابانی به نفع میر‌حسین موسوی وارد میدان شده بود که از سوی دستگاه‌های امنیتی شناسایی شد.

خبرگزاری فارس: درخواست مجمع روحانیون برای برگزاری راه‌پیمایی/ شناسایی ضارب حجاریان در بین هواداران موسوی/ ایده طنزآلود کروبی
 

 

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، فتنه 88 و آثار سیاسی اجتماعی آن و شکاف‌هایی که در جامعه ایجاد کرد، ایجاب می‌کند که رسانه‌ها با بازخوانی وقایع آن 8 ماه به یادآوری خیانت‌ها و جنگ فتنه‌گران علیه جمهوریت نظام بپردازند.

آنچه در ادامه می‌آید بازخوانی وقایع فتنه 88 در روز 27 خرداد است:

ـ درخواست مجمع روحانیون برای تجمع 30/03/89

ـ صدور بیانیه شماره 5 موسوی و دعوت به ادامه اغتشاش

ـ جوسازی در ارتباط با کشته‌شدگان حوادث و سیل اتهام‌زنی به بسیج

ـ طرح مقدماتی ادعای تجاوز به بازداشت‌شدگان توسط حبیبی

ـ محتشمی‌پور، الویری، کرباسچی و کروبی اعلام کردند که اگر فشارها را افزایش دهند، رهبر معظم انقلاب ابطال را می‌پذیرند.

ـ درخواستِ کروبی برای حضور در نماز جمعه 29/03/88 با لباس سیاه

ـ مخملباف خطاب به ایرانیان خارج از کشور: اعتصاب غذا کنید.

ـ پیوستن شیرین عبادی به عناصر فتنه

27 خرداد شاهد جنبش دانشجویی عظیمی در کشور بودیم تا آنجا که اتحادیه‌های دانشجویی، با صدور اطلاعیه‌ای از دانشجویان و عموم مردم خواستند تا به منظور تأکید به برخورد با عوامل اصلی اغتشاشات اخیر در مقابل دادستانی تهران تجمع کنند و درخواستِ اصلی خود را که برخورد قاطع با عوامل آشوب و دستگیری فرزندان هاشمی رفسنجانی است، از دادستانی مطالبه کنند.

در این اطلاعیه آمده است:

«ما تشکل‌های دانشجویی از عموم شهروندان غیور و همیشه در صحنه خصوصاً دانشجویان آگاه دعوت می‌کنیم برای مطالبه‌ی موارد زیر از قوه‌ی قضائیه رأس ساعت 10 صبح فردا 28 خرداد 88 در مقابل دادستانی تهران واقع در میدان 15 خرداد حضور به هم رسانند.

موارد مورد مطالبه به شرح زیر است:

1. برخورد قاطع، جدی و انقلابی با عوامل آشوب‌های اخیر در تهران

2. صدور حکم دستگیری و محاکمه علنی فائزه و مهدی هاشمی به خاطر ایفای نقش مستقیم در تحریک مردم برای آشوب و اغتشاش و سازماندهی اراذل و اوباش برای تخریب اموال عمومی و برهم زدن فضای روانی جامعه».

خبر مهم دیگر در این روز، بیانیه‌ی جدید موسوی  است که در آن نظام را مورد حمله خود قرار داده و با ادبیاتی مغرضانه نظام اسلامی را به وحشی‌گری و قتل متهم می‌سازد و همچنین حرکات زشت از قبیل حمله به بانک‌های و مؤسسات دولتی را از جمله اقدامات دولت می‌خواند و مدعی می‌شود که دولت برای برهم زدن اوضاع و محکوم کردن هوادارانش به این گونه اقدامات دست می‌زند. همچنین سران فتنه از فراست و زیرکی رهبری و دلسوزان نظام که به وابسته بودن جریان سبز به بیگانگان و دشمنان اسلام و قرآن در رسانه‌ها اشاره می‌کنند و سعی در هوشیاری ساختن مردم دارند، به‌شدت برآشفته شده‌اند.

در متن این بیانیه آمده است:

«همان گونه که مردمِ فهیم تهران در تجمع روز دوشنبه به روشنی نشان دادند ما در پی اعتراض آرام به روند ناسالم برگزاری انتخابات و تحقق هدف ابطال انتخابات و تجدید آن براساس راهکارهایی هستیم که عدم تکرار تقلب‌های فضاحت‌بار انتخاب پیشین را تضمین کند. لذا حساب ما از کسانی که با آشوب و تخریب اموال خصوصی و عمومی فضای جامعه را متشنج کنند و آن را به سوی هرج و مرج ببرند جداست. بلکه اطلاعاتی که به دست ما رسیده است نشان می‌دهد این اصحابِ تقلب و دروغ هستند که برای تکمیل طرح خود به بانک‌ها و ادارات و اموال مردم حمله می‌کنند و آنها را تخریب می‌نمایند.»

موسوی در ادامه مدعی می‌شود:

«دولت با همکاری سازمان صدا و سیما کوشش می‌کند این موج سبز مردمی را وابسته به بیگانگان جلوه دهد. غافل از آنکه اقبال به رسانه‌های خارجی نه ناشی از توفیق این رسانه‌ها در جلب مخاطب و یا وابستگی این جریان مردمی به خارج، بلکه حاصل بی‌تدبیری و فضای بسته رسانه‌ای موجود است. دولتی که رسیدن صدای مخالفانش را از طریق چند روزنامه و پایگاه خبری طاقت نمی‌آورد، لاجرم به دست خود، نگاه جامعه را به رسانه‌های بیرون از مرزها معطوف می‌کند؛ موج سبز اعتراض‌های ما تنها منعکس کننده یک خواستِ مستقل و بحق داخلی است که به مداخله دیگران، خوش‌آمد نمی‌گوید».

دیگر خبر اینکه طلایی‌نیک، عضو ستاد انتخاباتی محسن رضایی از شرکت حامیان رضایی در نماز جمعه این هفته تهران خبر داد و گفت:

«محسن رضایی و حامیان وی با درک قانون‌مداری و حساسیت‌های گوناگون ملی و بین‌المللی پس از انتخابات در هیچ تجمع و راه‌پیمایی شرکت نکردند.»

وی حضور اعضای ستاد و هواداران محسن رضایی به طور جمعی در نماز جمعه این هفته تهران را التزام عملی به رهنمودها و تدابیر فصل‌الخطاب مقام معظم رهبری دانست و با بیان اینکه التزام عملی به تدابیر رهبر معظم انقلاب در این شرایط حساس از وظایف دینی، ملی و قانونی است اظهار داشت:

«پاسداشت حضور حماسی مردم در انتخابات 22 خرداد مستلزم اتحاد ملی و هوشیاری آحاد مردم و پاسخگویی مسئولان به وظایف قانونی مربوطه است.»

طلایی‌نیک با اظهار امیدواری نسبت به اینکه همه‌ی فعالان سیاسی و دست‌اندرکاران امور انتخابات و امنیت داخلی کشور تدابیر کارآمد در بازدارندگی از تکرار حرمت‌شکنی‌ها داشته باشند گفت:

«وزارت کشور به عنوان مجری انتخابات و مسئول مدیریت امنیت داخلی باید در اتخاذ تدابیر کم‌هزینه برای عبور کشور از شرایط کنونی کارآمدتر عمل کند.»

از دیگر وقایع این روز می‌توان به بیانیه‌ی کروبی اشاره نمود که از اغتشاش‌گران دعوت می‌کند همه با لباس سیاه از میدان هفت تیر تا محل نماز جمعه راه‌پیمایی کنند و اعتراض خود را به گوش مسئولان عالی‌رتبه‌ی نظام برسانند.

کروبی دلیل راه‌پیمایی را سوگواری برای کشته‌شدگان «شهدای راه جمهوریت» می‌خواند و این تجمع را فرصتی مناسب برای مطرح‌کردن پروژه فضیحانه دشمنان اسلام و انقلاب که همان ابطال انتخابات است، به شمار می‌آورد.

کروبی در بیانیه خود تصریح می‌کند:

«از همه مردم تهران دعوت می‌کنم ساعت 11 صبح روز جمعه 29 خرداد 1388 با لباس سیاه به نشانه سوگواری برای شهدای راه جمهوریت نظام اسلامی ایران از میدان هفت تیر تا محل برگزاری نماز جمعه حضور یابند و با حضور آرام و آگاهانه‌ی خود اعتراض خویش به انتخابات را اعلام کنند و خواسته ابطال انتخابات نامشروع 22 خرداد 1388 را به گوش عالی‌ترین مقام کشور برسانند.»

جالب توجه است که گروه خاصی با لباس سیاه در این نماز جمعه شرکت نکردند و ایده کروبی به طنز تبدیل شد.

بخشی از متن بیانیه کروبی در زیر آمده است:

«حضور شما در نماز جمعه تهران که به امامت رهبری نظام برگزار می‌شود، باطل‌کننده‌ی القائات افرادی است که معتقدند اصلاح‌طلبان خواهان آشوب و حرکت در ورای چارچوب قانون هستند، قانون اساسی به همه‌ی شما این حق را داده است که در خیابان‌ها حضور یابید و بدون هرگونه تخریب اموال عمومی صدای خویش را به گوش حاکمان برسانید و به نشانه‌ی جدایی خود از صفوف اخلال‌گران مشکوک با نشان‌های سیاه خویش را از ایشان جدا سازید.»

مجمع روحانیون مبارز نیز در نامه‌ای به فرمانداری تهران خواهان دریافت مجوز برگزاری راه‌پیمایی در روز شنبه از میدان انقلاب تا آزادی می‌شود.

سایت‌های بیگانه با پوشش خبری این نامه می‌نویسد:

«در این راه‌پیمایی که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خاتمی و اعضای مجمع برگزار خواهد شد، میرحسین موسوی سخنرانی خواهد کرد. این عضو مجمع روحانیون مبارز افزوده است: در پی تقاضای مکرر مردم حق‌طلب برای صیانت از آراء خود در نامه‌ای به فرمانداری تهران صدور این مجوز درخواست شد».

* میرحسین موسوی سومین بیانیه خود را منتشر نمود. وی در ابتدای این بیانیه نوشت: « اینجانب ضمن محکوم نمودن اقدامات وحشیانه و کشتار مردمی که صرفاً خواستار احقاق حق خود هستند ، لازم می دانم نکاتی را درباره این رخداد و تحولات مربوط به آن به آگاهی ملت برسانم ... راهی که ملت برای رسیدن به پیروزی و احقاق حقوق نقض شده اش انتخاب کرده است، استفاده از روش های صلح آمیز و دوری از خشونت است.»

* ایرنا: «جمعی از هواداران موسوی و کروبی با تجمع غیرقانونی در میدان هفتم تیر به نتایج آرا اعتراض کردند. مهدی کروبی در میان معترضین حاضر شد و برای لحظاتی با آنها صحبت کرد.»

* ثانیه نیوز: «سعید عسگر ضارب سعید حجاریان در جریان آشوبهای خیابانی به نفع میر حسین موسوی وارد میدان شده بود از سوی دستگاههای امنیتی شناسایی شد. وی در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری با راه اندازی یک ستاد فرعی در سه راه تقی‌آباد شهرری به نفع آقای موسوی به فعالیت می پرداخت. همچنین در یکی از مصاحبه های تلویزیونی میر حسین موسوی در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری، سعید عسگر، سعید حجاریان و بازجوی عسگر در وزارت اطلاعات، آقای موسوی را همراهی می کردند. پدر سعید عسگر در دوران اصلاحات رییس آموزش و پرورش شهرری بود که وی در مقطعی عضو اصلی و موثر انجمن اسلامی معلمان (از احزاب عضو جبهه اصلاحات و حامی آقای موسوی) بوده است. در آشوب های خیابانی اخیر، سعید عسگر با ساماندهی چند تیم 5 نفره در جهت کمک به اغتشاشگران فعالیت می کرد و در جریان پیگیری نهادهای امنیتی برای شناسایی اغتشاشگران، وی نیز شناسایی شد.»

* آیت ا... موسوی اردبیلی با صدور بیانیه ای اعلام کرد: «اینجانب ضمن احترام به آراء آحاد ملت شریف ایران از تمامی عزیزانی که نسبت به نتایج اعلام شده اعتراض دارند، می‌خواهم که اعتراضات خود را با رعایت موازین شرعی ابراز نمایند و از دست زدن به آشوب و تخریب اموال عمومی احتراز کنند. البته واضح است که این گونه اعمال از جانب مردم صورت نمی‌پذیرد و عده‌ی قلیلی در پی آنند که با انتساب این گونه اغتشاشات به ملت به اهداف ناپاک خود برسند و مردم باید با هوشیاری کامل حساب خود را از آنان جدا نمایند. از تمامی مسئولان انتظامی و امنیتی نیز می‌خواهم که در برخورد با معترضان با رافت و ملایمت و حفظ حدود شرع و قانون رفتار کنند و از دست زدن به اعمال تحریک آمیز اجتناب کنند ... از مسئولان ذیربط انتخابات نیز می‌خواهم که با رعایت دقت و سرعت و حفظ بی‌طرفی به شکایات واصله رسیدگی نمایند و در مورد آن‌ها به نحوی که جلب رضایت مردم را بنماید و آنان را قانع سازد اطلاع‌رسانی کنند، زیرا همان گونه که امام راحل (ره) فرمود میزان رای ملت است.»

* فارس: «حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان از دعوت جمعی از نخبگان و دانشگاهیان از وی برای حضور در مناظره تلویزیونی با موسوی خبرداده است. وی با اشاره به این درخواست‌های مکرر گفته است که درصورت حضور موسوی در این مناظره تلویزیونی با ارائه اسناد مستدل ، مستند و بدون تردید ثابت‌ می‌کنم که اتفاقات قبل و بعد از انتخابات به ویژه آشوب‌های روزهای اخیر از خارج مرزهای کشور طراحی ، برنامه‌ریزی و مدیریت شده و منشا آن مبتنی بر فرمول‌های خارجی برای پیاده‌سازی انقلاب‌های مخملی است.»

* آینده نیوز: «با توجه به عدم حضور تعداد زیادی از ناظران کاندیداها به دلایل مختلف از جمله بیماری، عدم دریافت کارت، ‌اخراج از محل اخذ رأی و ... هم‌اکنون اطلاعات کاملی از ابهامات و تخلفات احتمالی در حوزه‌های گوناگون رأی‌گیری سراسر کشور وجود ندارد و تنها با ارائه اطلاعات مستند می‌توان ابهام جدی به وجود آمده در خصوص نتایج اعلام شده انتخابات را از بین برد.»

رجانیوز: «بازخوانی سخنان مصطفی تاج‌زاده عضو شورای مرکزی سازمان مجاهدین انقلاب و حزب مشارکت در خصوص روند برگزاری انتخابات در کشور بازگو کننده حقایق قابل توجهی است. تاج‌زاده در دوران مسئولیت اش در دهه 70 در وزارت کشور طی مصاحبه ای در مشهد مقدس با اشاره به سابقه انتخابات در کشور می گوید: «این خود مردم هستند که انتخابات را برگزار می کنند و به همین دلیل هم از آغاز انقلاب تمامی انتخابات ها در سلامت کامل برگزار شده است. طی 21 انتخابات گذشته در جمهوری اسلامی همه مردم به نتایج انتخابات صحه گذاشته اند و به غیر از معاندان و مخالفان هیچ کس در واقعیت این امتیاز انقلاب اسلامی تردیدی به خود راه نداده است.»

مصطفی تاج‌زاده در پاسخ به این سؤال که اساساً آیا یک رئیس ستاد انتخابات می تواند مرتکب تقلب و تخلف در انتخابات شود، می‌گوید: «ستاد مذکور از لحاظ اجرایی اصولاً در امر انتخابات دخالت ندارد تا بتواند مرتکب تخلف یا جرم گردد. ستاد انتخابات کشور که با دستور وزیر کشور آغاز به کار می کند، نهادی است فاقد شخصیت حقوقی مستقل و تنها به طور موردی به عنوان یک ستاد به منظور هماهنگی و پشتیبانی ستادهای انتخابات استان ها و مراکز حوزه های انتخابیه فعالیت می کند و به هیچ ترتیبی واجد مسئولیت اجرایی یا نظارتی نیست ... وظایف ستاد انتخابات کشور حاکی از آن است که از طرف ستاد به طور کلی هیچ امکانی برای ارتکاب جرائم انتخاباتی وجود ندارد. حقیقت آن است که ستاد انتخابات کشور متشکل از کارشناسان ادارات کل انتخابات، حقوقی، سیاسی، تقسیمات کشوری، امنیتی و... است که در کنار یکدیگر برای مدتی مشخص اقدام به ارائه خدمات و پشتیبانی مراکز حوزه های انتخابی سراسر کشور می نمایند. همه حرف من این است که باید به رأی مردم احترام گذاشت و این بزرگ‌ترین خیانت است که چون دوستان من به مجلس نرفته اند، اصل انتخابات را مخدوش اعلام کنم و رأی مردم را به هیچ بگیرم. افتخار بزرگ کشور، ملت و نظام ما امروز آن است که خواست مردم از طریق رأی و در چارچوب قانون اساسی کشور محقق می شود. مردم پای صندوق های رأی حرف می زنند و این اعتماد را هم دارند که رأی آنان مبنای تثبیت نظام، سربلندی کشور و اصلاح امور است. این فرصتی تاریخی برای کشور ماست. این اعتماد مایه عزت و ثبات نظام و به همان نسبت اسباب نگرانی و خشم معاندان و دشمنان انقلاب اسلامی است. خدشه دار بودن انتخابات تهران و تقلب انتخاباتی در آن، هرگز پذیرفتنی نیست زیرا جفا به همه مردم است.»

* مهر: حبیب‌ا... عسکر اولادی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در جمع هواداران این حزب گفت: «اینکه تصورمان این باشد که سلیقه‌ی ما و اطرافیان ما حق‌اند و دیگران باطل‌، مثل خس و خاشاک به آنها نگاه کنند، هر کس چنین تصوری داشته باشد، در هر مقامی که باشد از بندگی خدا خارج شده است.» عسکر اولادی هم‌چنین با اشاره به جلسه‌ شنبه‌ مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار کرد: «جلسه‌ با وضعی شروع شد که تازه آرا خوانده شده بود و من اجازه گرفتم و خطاب به آقای هاشمی گفتم شما در جریان اخیر با یک سماحتی برخورد کردید. شما و ناطق نوری گفتید ما در شرایط کنونی هیچ اظهارنظری نمی‌کنیم و در آینده به فرصت مقتضی صحبت خواهیم کرد. من از شما دو نفر تشکر می‌کنم و هنگامی که شما گله داشتید، این گله‌ها را در درون نظام مطرح کردید و به ولایت نامه نوشتید و غیر از چارچوب نظام عمل نکردید که باز هم از شما تشکر می‌کنم. نکته‌ی سوم اینکه از این سماحت استفاده کنید و در ادامه‌ی انتخابات شما با سماحت کمک کنید که ایشان هم تشکر کردند.»

* میرحسین موسوی در نامه ای سرگشاده خطاب به شورای امنیت کشور نوشت: «طی ایام اخیر به کرات مشاهده می شود که هم‌ردیف با قوای انتظامی افرادی بدون لباس فرم، بدون نشان مشخص و بدو ن جایگاه قانونی معین با سلاح های سرد (از قبیل شلنگ، چماق، زنجیر، میله آهنی و ....) و گاهی سلاح گرم در سطح شهر ظاهر می شوند، قبل از نیروی انتظامی به صفوف تظاهرکنندگان حمله می کنند و ضمن تحریک اجتماعات به تخریب اموال و وسایل نقلیه مردم می پردازند. به آن شورا متذکر می شوم این پدیده شوم که متصدیان برقراری امنیت و نظم در خلال صفوفشان از نیروهای لباس شخصی استفاده کنند تنها نشان می دهد که نیروی انتظامی از مغایرت اعمال خود با شان و وظیفه قانونی اش کاملا اطلاع دارد، به صورتی که حاضر نیست ننگ این اعمال به لباس متحدالشکل او نسبت پیدا کند. آزادی، نظم و امنیت از حقوق اولیه و تومان شهروندان است که طی مدت اخیر هر سه آنها از سوی نیروهای لباس شخصی مورد تجاوز قرار گرفته است. ضمن محکوم کردن این رویه از کلیه مقامات ذیربط موکدا درخواست می شود جهت کمک به حفظ آرامش و امتناع از تحریک اجتماعات خودجوش و مسالمت آمیز مردم فورا از مداخلات این افراد جلوگیری به عمل آورند.»

* احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس طی گفتگویی زنده با شبکه تهران گفت: «باید بپذیریم 14میلیون به آقای احمدی‌نژاد رای نداده‌اند و اینها الان درست یا نادرست سوال دارند و احساس اهانت می‌کنند، اینها نه خس و خاشاک هستند و نه اراذل و اوباش، بلکه اراذل و اوباش و خس و خاشاک کسانی هستند که به کوی دانشگاه و دانشجویان حمله می‌کنند و آن جنایات را مرتکب می‌شوند ... این که کاندیداها بگویند شورای نگهبان را قبول نداریم، نمی شود، اگر قبول نداشتند، چرا ثبت نام کردند و اختیار تایید صلاحیت خود را به شورای نگهبان دادند؟ مهمترین انتقاد آقای موسوی به آقای احمدی نژاد این بود که شما قانون را می شکنید که البته بخش هایی از آن هم درست بود و من هم قبلا به آقای احمدی نژاد اعتراض کرده بودم. اما خود آقای موسوی باید قانون را بپذیرد و به آن احترام بگذارد که این با بیانیه های تند ایشان سازگار نیست.»

وی با انتقاد شدید از عملکرد صداو سیما گفت: «نمی شود شما یک طرفه به قاضی بروید و راضی هم برگردید، باید از طرف مهندس موسوی و سایر کاندیداها هم بیایند و با نمایندگان شورای نگهبان و وزارت کشور که بسیار ضعیف اطلاع رسانی کرده اند، مناظره کنند. باید مواظب باشیم با دموکراسی‌خواهی دیکتاتوری را نخریم، ما به عملکرد وزارت کشور اعتراض داریم، اما وزارت کشور می گوید ما دفاع داریم، دفاع داشتن کافی نیست، دفاع کردن لازم است. تازه پس از دفاع وزارت کشور نیز ممکن است به بخشی از آن خدشه وارد باشد. ممکن است در بخشی از صندوق ها افراد ناسالم باشند و خیانت کنند، اما نمی شود همه صندوق ها را اینگونه دانست که لازمه آن این است که وزارت کشور نتیجه آرای صندوق ها را اعلام کند.»

وی ادامه داد: «اگر قرار بود یک نفر حرف بزند و همه در کشور تبعیت کنند، در دوره شاه هم همین بود پس چرا انقلاب کردیم؟ اینکه فقط روزنامه های تمجید کننده دولت آزاد باشند هم هنر نیست، هنر آن است که روزنامه های منتقد آزاد باشند و البته به صورت قانونی و منطقی انتقاد کنند و جوابیه طرف مقابل را هم منتشر کنند.»

توکلی ادامه وضعیت موجود را گسست ملی و نفوذ بیگانگان دانست و در خاتمه توصیه کرد: «همه نامزدها به قانون وفادار باشند، اما در موضع قانونی خود سفت و محکم باشند و ما هم در مجلس از این موضع حمایت می‌کنیم.»

* غلامعلی حدادعادل با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه 2 سیما گفت: «نباید مردم را بی اعتماد کنیم و سازوکارهای قانونی را بشکنیم، این که در کشور ما به رای اکثریت احترام گذاشته شود به سود کشور است.»

وی تصریح کرد: «اگر بازنده انتخابات بخواهد که انتخابات ابطال شود و دفعه بعد هم که انتخابات برگزار شد بازنده ان هم بگوید که انتخابات باید باطل شود آن وقت دیگر سنگ روی سنگ بند نخواهد شد. این که یک نفر فرض کند که در انتخابات تقلب شده است و از ابتدا بدون این که رسیدگی شود بگوید باید ابطال شود این درست نیست. آقای موسوی شخصیتی است که مردم وی را به عنوان مدیر، سیاستمدار و انسان قانونگرا شناخته اند وی در صحبت های انتخاباتی در مناظره ها همواره بر تقید به قانون تاکید می کرد. باید به آقای موسوی بگوییم که بالاخره کشور قانون دارد؛ این همان قانونی است که بر حسب آن در انتخابات ثبت نام کردید، برای رای گیری و شمارش آرا هم قانون وجود دارد شما همانگونه که از اول وارد کوچه قانون شدید باید ادامه بدهید و مشکلات و اعتراضات را هم از طریق قانونی حل کنید. از شما انتظار نمی رود اگر اعتراضی دارید از طریق تجمعات و اعتراض هایی عنوان کنید که در حاشیه آن خشونت، قتل و آتش سوزی به وجود بیاید.»

حداد عادل در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: «اکنون که 85 درصد مردم به نظام جمهوری اسلامی ایران رای اعتماد داده اند، بی بی سی درباره رای مردم نظر می دهد.»

وی با اشاره به این که تعداد زیادی از مدیران بی بی سی فارسی بهایی هستند گفت: «این شبکه صدای بهائیت است، اینها بیگانه هستند و حالا دلسوز ملت ایران شده اند. بی بی سی سخنگوی دولت انگلیس است و بودجه آن را دولت انگلیس تامین می کند و این همان شبکه ای است که هنگام کودتای 28 مرداد در تهران با شاه ارتباط برقرار کرد.»

وی افزود: «اعتراض‌ها به طرق مختلف از طریق راهپیمایی حضور در میدانها و خیابانها و گاهی سکوت طبیعی است اما اغتشاش و آشوب و آتش زدن برخی مکان ها و وسایل نقلیه غیرطبیعی است. وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت:‌ «متاسفانه در چند روز اخیر کار به خون ریزی کشیده شد و شاهد قتل هستیم. روز دو شنبه طرفداران موسوی در خیابان آزادی و محمد علی جناح مسلحانه سراغ حوزه مقاومت بسیج رفتند و دو سرباز این مجموعه و مادر و دختری که به مهد کودک پناه برده بودند کشتند. آنها قصد خلع سلاح کردن حوزه مقاومت بسیج را داشتند که متصدیان این حوزه دفاع می کنند و چند نفر کشته می شوند.»

منابع: کتاب الیگارشی علیه جمهوی اسلامی و روزشمار 8 ماه نبرد مقدس

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: